Други

Аксесоари от 7watta

 • Стикер от 7watta – Solar.Ko

  0 out of 5

  Визитка

  Никнейм: Solar.Ko

  Пол: Чаровен мъж на средна възраст

  Зодия: Лъв

  По идея на: 7watta & Красимира Георгиева

  Профил: Авантюрист с лека стъпка и свежа душа. Той oбича да е сред природата. Катери върхове, алпинист човек. Обича морето и кара сърф и кайт. Не се страхува да обикаля горите. В себе си винаги носи GoPro, телефон, външна батерия, соларен панел и ръчен фенер. Използва захранващите устройства на Goal Zero във всяка ситуация, в която има нужда от алтернативна енергия. Обожава да слуша музика по всяко време на денонощието. Пада си по яки мацки.

   

   

 • Соларен фенер Goal Zero Solo V2

  0 out of 5

  ХАРАКТЕРИСТИКИ

  Лумени: 20

  Издръжливост на батерията: 2-3 часа

  Време за зареждане: 10 часа

  Тегло: 74 гр

  Зарежда се от: вграден соларен панел

   

   

  Solo V2 е компактен LED соларен фенер, които лесно се презарежда от вградения в него соларен панел. Капсулования алуминиев корпус позволява фенера да издържа на различни атмосферни влияния.

  35.99 лв.
 • Портативна лампа Goal Zero Firefly USB Light

  0 out of 5

  ХАРАКТЕРИСТИКИ

  Лумени: 80

  Изходяща мощност: 1.5W

  Тегло: 23 гр

  Верижност (Chainable): Не

  Захранва се от: Guide 10, Switch 8, Sherpa,

  USB & more…

   

   

  Firefly USB Light е портативна лампа, която осветява всяко пространство, независимо дали сте на палатка сред природата или търсите изгубена отвертка в гаража. Работи през всеки USB порт и е съвместима с преносимите батерии на GoalZero. Подвижната дръжка и комплекта от лупи с различен цвят прави лампата подходяща, както за четене на книга, така и за създаване на уют и романтика в нощите прекарани в палатката с любимия човек.

  29.99 лв.