Преносими соларни панели

Преносими соларни панели

Здрави и твърди соларни панели, подходящи за временна или постоянна инсталация.

 • Преносим соларен панел Goal Zero Boulder 50 (50W)

  0 out of 5

  Boulder 50 (50W) е преносим соларен панел от най-висок клас изработен от алуминиева рамка и здраво закалено стъкло, който е подходящ за временна или постоянна инсталация. Разполага с вградена стойка, която дава оптимален ъгъл на разположение към Слънцето. Използвайте Boulder 50 със соларните генератори на Goal Zero като постоянен източник на енергия. С висока устойчивост на атмосферни влияния.

  299.99 лв.
 • Преносим соларен панел Goal Zero Boulder 100 (100W)

  0 out of 5

  Boulder 100 (100W) е преносим соларен панел от най-висок клас изработен от алуминиева рамка и здраво закалено стъкло, който е подходящ за временна или постоянна инсталация. Разполага с вградена стойка, която дава оптимален ъгъл на разположение към Слънцето. Използвайте Boulder 100 със соларните генератори на Goal Zero като постоянен източник на енергия. С висока устойчивост на атмосферни влияния.

  659.99 лв.
 • Преносим соларен панел Goal Zero Boulder 100 BRIEFCASE (100W)

  0 out of 5

  Boulder 100 BRIEFCASE (100W) е преносим соларен панел от най-висок клас изработен от алуминиева рамка и здраво закалено стъкло, който е подходящ за временна или постоянна инсталация. Разполага с вградена стойка, която дава оптимален ъгъл на разположение към Слънцето. Изграден е от два соларни панела Boulder 50 (общо 100 вата), които са свързани заедно. В комплекта е включена чанта от плат, за по лесното му пренасяне. Използвайте Boulder 100 BRIEFCASE със соларните генератори на Goal Zero като постоянен източник на енергия. С висока устойчивост на атмосферни влияния.

  899.99 лв.
 • Преносим соларен панел Goal Zero Boulder 200 BRIEFCASE (200W)

  0 out of 5

  Boulder 200 BRIEFCASE (200W) е преносим соларен панел от най-висок клас изработен от алуминиева рамка и здраво закалено стъкло, който е подходящ за временна или постоянна инсталация. Разполага с вградена стойка, която дава оптимален ъгъл на разположение към Слънцето. Изграден е от два соларни панела Boulder 100 (общо 200 вата), които са свързани заедно. В комплекта е включена чанта от плат, за по лесното му пренасяне. Използвайте Boulder 200 BRIEFCASE със соларните генератори на Goal Zero като постоянен източник на енергия. С висока устойчивост на атмосферни влияния.

  1599.99 лв.