Да тръгнеш от нулата към Goal Zero и алтернативния начин на живот.

Да тръгнеш от нулата към Goal Zero и алтернативния начин на живот.

Всяко начало започва от нулата – нека ви разкажем за нашето начало.

И така, дойде времето, в което беше нужно да потърсим нова посока и направление за творческо развитие. Знаехме, че имаме нужда от презареждане на идеите, от вдъхновение, от нов продукт или бранд, който да промени монотонното ни ежедневие. Имахме нужда от динамика и допълнителна енергия, която да напълни разредените ни батерии.

И започнахме да търсим. Обаче какво?! Нали сме “техничари”, естествено се насочихме към иновативни технологии, за да не бягаме от нашето ДНК.

Така не след дълго и неслучайно попаднахме на статии, свързани със зелена енергия и екологични решения, които тайничко ни вълнуваха във времето назад. Нещата понякога са много прости и не е нужно да ги усложняваме – просто трябва да погледнем нагоре и ще видим Слънцето. Соларна енергия.

Ето така открихме компанията Goal Zero, която работи съвместно със слънцето и неговата неизчерпваща и свободна енергия.

Кои са те и каква е тяхната мисия – американската компания Goal Zero поставя пред себе си огромното предизвикателство и основна цел на развитие: да създадат интелигентни продукти, които да променят живота на хората, като премахнат ограниченията пред устремения съвременен човек. Идеята се свежда до продукти с компактен дизайн, черпещи енергия от неограничените природни ресурси, а именно Слънцето.

11407168_408663529317892_5912961698978778157_n

Кои сме ние и каква е нашата мисия – ние сме банда младежи с много мечти. Някой от тях се сбъднаха, други предстоят, а новите – работим върху осъществяването им. Щастливи сме, че вече ни познават по улиците като Goal Zero Bulgaria, а от скоро вече ни поздравяват на галено с “7watta”. Когато излизаме на разходка в раницата си обикновено носим соларен панел, външна батерия и музикална колонка. Радваме се, когато ги споделяме с приятели.

Ние сме реални хора, а не само онлайн магазин и бихме се радвали, ако можем да предложим най-доброто за Вас – независимост и енергия навсякъде и при всякакви обстоятелства.

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *