Когато на обущаря му се скъсаха обувките, а на Нина и падна батерията на iPhone-a или ползата от външната батерия Goal Zero Switch 8.

Когато на обущаря му се скъсаха обувките, а на Нина и падна батерията на iPhone-a или ползата от външната батерия Goal Zero Switch 8.

Искам да разкажа една лична история, която помня и до ден днешен и често се иронизирам, когато се сетя за нея. Не че тази история ще промени света към по-добро или към по-лошо, но винаги ще ми напомня да проверявам съдържанието на чантата си за външна батерия power pack преди да излезна от вкъщи.
Аз съм човек, който е пристрастен към употребата на мобилни технологии – имам предвид телефон, лаптоп и други такива модерни техники.
Живота ми протича в честата им употреба – минимум 16 часа в денонощието – такава ми е работата, динамична и свързна с разговори с хора, писане на мейли и сърфиране в интернет, само че това е в движение.
Нося в себе си винаги моя любим “джобен аксесоар” – външната ми батерия Goal Zero Switch 8 Recharger и мисля, че е задължително да имам минимум това в себе си, при положение че работя съвместно с компанията лидер в продажбата на захранващи соларни продукти.
Затова и преди лягане не ми е спешно да си включвам iPhone-a да се зарежда. Спокойна съм и знам, че като ми светне батерията в червено, когато съм навън, имам опция да презаредя навсякъде с моята външна батерийка.
….Денят ми се очертаваше динамичен и в движение и писъка на алармата на телефона сутринта го подсказваше крещящо.
Излязох светкавично (Superman ряпа да яде) и се запътих към офиса. Взех каквото е необходимо и тръгнах по срещи – обичайната динамика.
Очаквах важно обаждане, което беше свързано с още по важна претояща среща, с “плаващо време” за доуточняване.
В един момент, докато вървях с бодра крачка, реших да проверя какво се случва с времето, минутите и секундите – то ли ме гони или аз него, и с ужас видях, че моят телефон е с леко черен екран, а когато натиснах бутона за стартиране, дисплея показваше анимацийката на изтощена батерия, която има нужда от зареждане.

image-1
В този момент разбрах, че трябва да намеря моето спасение Switch 8 Recharger в чантата си, а след секунди кръвното ми скочи рязко – НЯМА Я! Бях я забравила. Сещате се какво се случва – с леко изкривена физиономия започнах да търся къде да заредя телефона си, изхабих 10 000 нервни клетки, понякога съм доста емоционална, особенно когато имам важни срещи и накрая се сетих за приказката за обущаря, който има скъсани обувки…. провалена среща, паднала батерия и без ток.
Та ползата от тези малки компактни устройства, наречени зареждачки е огромна. Някак си човек се чувства независим от обстоятелствата, който се опитват да го прецакат в ежедневието.
Не случайно често говоря за израза “ мобилно независими” и докато не притежаваш power pack в себе си, няма как да разбереш какво чудо носиш в себе си, а разбираш за липсата му, едва когато го нямаш под ръка.

Защо да избереш Switch 8 Recharger / Power pack

Размер и дизайн: Теглото на батерията Switch 8 е само 91 гр. и усещането, че може да ти натежи, не важи за нея.
Всеки един продукт на компанията Goal Zero е изработен с изключителен компактен дизайн (най-малката батерия, сравнена с подобни модели на други марки), а тялото е изработено от олекотен алуминий.

image-3

Произход: Goal Zero гарантира за качествто и сигурната екслоатация на всяко захранващо устройство или аксесоар, предлаган в дистрибуторската мрежа.
Системата за контрол на батерията предпазва вашето устройство от презареждане и изтощаване.
Сертификати: Компанията Goal Zero е лидер #Outdoor в производството на преносимо соларно захранване и всеки продукт е тестван при различни климатични условия, от полюс до полюс.
Съвместимост: Switch 8 Recharger е съвместима с всички USB устройства. Идеална за iPone, iPad, Ipod, Kindle, Samsung Galaxy, Cameras, GoPro, Tablets (25%) и други устройства.

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *