За нас

7watta - Новият начин да бъдеш енергийно


Кои сме ние?

Добре дошли в 7watta!

Вие вече сте във нашето виртуално пространство и ние бихме желали да Ви запознаем с възможностите на неограничените възможности, които предлагаме.
Виртуалното пространство на 7watta е подходящо за хората, които:
– водят динамичен живот в градска среда;
– обичат да пътуват и имат нужда да са често навън сред природата;
– живеят в спокойна извънградска среда;
– стремят се към “ еко зелен” начин на живот и изпитват дълбок респект към природата;
– обичат приключенията, екстремните спортове, обичат да са на палатка, къмпинг или пътуват често с кемпери до далечни точки;
– следят развитието на иновативните технологии, подобряващи прогреса на човечеството и са “техничари”;
– интересуват от алтернативни енергийни източници и по-конкретно интелигентно използване на слънчева енергия в ежедневието ни

Ние определено сме такива хора и сега ще Ви представим нашата гледна точка за нещата.

В 7watta ще намерите лесен начин да бъдете независими от място и време, когато спешно Ви трябва алтернативно захранване под формата на преносима електрическа енергия, а при Вас тя липсва в момента или изобщо я няма.
Нека Ви разкажем за компанията Goal Zero, с която работим съвместно и предлагаме продуктовия им каталог за българския пазар.
Американската компания Goal Zero е световен лидер в производството на преносима соларна енергия. Родени от желанието да премахнат ограниченията пред съвременния човек , компанията разработва соларните продукти, предназначени да предоставят възможността и свободата на хората да отидат по-далеч и да премахнат ограниченията на съвременния човек.
Всеки от Вас използва различна техника в ежедневието си, която помага да развива работата си, да се забавлява, да практикува хоби, професия или просто се стреми да живее удобно и лесно в неговия свят. Тази техника обаче работи благодарение на определен капацитет вътрешна батерия и когато батерията се изтощи, нещата се усложняват при липса на електрическа мрежа.
Тогава възниква следния въпрос “Навсякъде ли е достъпно електричеството, когато имам нуждата от него?” Отговора по принцип е “Не”, но Решението е намерено.
Goal Zero предлага лесен начин да се използва неограничената слънчева енергия, която съществува навсякъде около нас, събрана в преносими и компактни захранващи устройства и аксесоари, които имат възможност да предоставят допълнителен заряд при нужда.
Продуктовия каталог на компанията включва – сгъваеми портативни соларни панели, статични соларни колектори,
външни батерии (power pack), акумулаторни батерии (power bank), соларни генератори, независимо LED осветление, преносими тонколони и други аксесоари.
Всеки продукт е разработен, тестван и доказан в най-сурови климатични условия на Земята, от полюс до полюс, за да покаже най-доброто от себе си в различни ситуации.
Продуктовия каталог е разнообразен – от компактни захранващи устройства за градска среда до висок клас захранване за професионална техника и “emergency/heavy-duty”
Днес компанията работи ръка за ръка с организацията TIFIE (Teaching Individuals and Families Independence Enterprise), като от всяка една продажба на продукт в световен мащаб, се отделя сума, предвидена да помогне на хора в нужда.

Приятно сърфиране в света на неограничените възможности и алтернативната захранваща енергия и ако имате нужда от помощ или допълнителна информация, ние сме на разположение!

Слънчеви поздрави,

Goal Zero Bulgaria, 7watta

0
+
потребители по Света
0
години в бранша
0
години в България
0
изпити чаши кафе

Историята на Goal Zero

2014
timeline_nov2013
timeline_sept2013
timeline_july2013
timeline_june2013
2013
timeline_nov2012
2012
2011
2010
2009
timeline_spring2008_s
timeline_spring2007_s