Краси “Майко мила” презарежда батерията с Flip 10 Recharger

Краси “Майко мила” презарежда батерията с Flip 10 Recharger

Ако и вие сте от хората, които живеят с телефона си и не го пускат почти за нищо на света, със сигурност знам колко прецакани се чувствате, когато батерията му умре баш в най-интересния момент. Естествено, като на всяка жена, и моята чанта е пълна с какво ли не и вероятно ще си кажете, че нищо не ми пречи да пусна и едно зарядно вътре, но да знете, че грешите.

Първо, не искам непрекъснато да мисля къде ми е зарядното и да ровча из бездънни чанти, за да го търся – и навън, и вкъщи. Второ – не мога да го използвам навсякъде, като например по средата на улицата, във влак, автобус или на планина. Трето – дори и да съм в заведение, където евентуално има контакт, той ВИНАГИ е в най-отдалечената от мен точка (например, зад бара) и реално пак се оказваш разделен с безценния си другар, оставяйки го, едва ли не, на произвола на съдбата.

Затова, когато мъжът ми (който, горкият, е наясно, че жена му е пристрастена към интернет) се върна една вечер и каза – „Имам подарък за теб!“, и ми връчи преносимото зарядно, се зарадвах така, както други жени биха се зарадвали на обувки, чанти и всякакви подобни глезотии. Защото, за човек като мен, който е неразривно свързан с телефона си, и искрено страда, виждайки червения надпис 2% на дисплея, това зарядно е страшно попадение!

"Майко мила" презарежда с външна батерия Flip 10 Recharger

Естествено, наложи ми се да го ползвам още на следващия ден, когато се оказах на сенчеста пейка със спящо дете – какво по-хубаво да правиш в следващия един час от това да ровчиш и четеш безобразно интересни неща през телефона! При други обстоятелства бих се изяла от яд, но сега просто извадих преносимата батерия, включих я и потънах в обичайната си дейност. Имам Galaxy Note 3, който е достатъчно голям и мощен, но Goal Zero Flip 10 се справя чудесно – от 0% вдига на крака батерията му до почти 70%!

Преносимата батерия се зарежда през USB порт (или соларен панел) и има индикатор за нивото на зареждане. Освен това е красива (моята е синя), малка – може да се събере в джоб, портмоне или в каквото там си носите ключовете и другите ценности, и най-важното – изключително високо качество е, което гарантира, че телефонът ми е зареден сигурно и няма опасност за батерията му.

Така че, с две ръце препоръчвам Goal Zero Flip 10 и, за да не цепя съвсем от женската си природа, ще добавя, че искам и червена, за да си ги сменям! (хаха, шегувам се)

Автор: Красита “Майко Мила”

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *