Цветното лице на #7watta – Цвети

Цветното лице на #7watta – Цвети

Ние от Goal Zero Bulgaria имаме няколко простички правила в живота и се опитваме да ги следваме, колкото се може по-често. Ето ги нашите неписани закони:

  •  Винаги знаем, че зад облаците се крие Слънцето и е въпрос на време да изгрее.
  •  Дори да сме облечен с черен “outfit”, гледаме през цветни очила.
  •  Каквото и да правим, колкото и да ни се налага да работим, нашата свобода е наше съкровено право.
  •  Обичаме всякакви ексцентрични и шарени хора и предпочитаме да общуваме с такива.

 

image-0-02-05-3ead138cdb68e2b423f7ccd9dfb3dd208150f77cc92241df83ce3d341422be94-v

Всъщност така случайно се запознахме и с едно невероятно момиче, Цвети, и решихме да споделим с Вас този ярък персонаж. Цвети е типичният тип “Urban girl” с наклонности към “street life”. Можете да я видите по улицата и със сигурност ще ви направи впечатление.

Цвети притежава една от най-чаровните усмивки на света и Слава Богу, почти никога не я сваля от лицето си. Вероятно само когато спи. Обича своя лонгборд и често се движи с него по софийските улички, паркчета или го е прегърнала под ръка. На лонгорда си има нарисувано цвете и това не е случайно. Тя носи шарени очила, като диадема на главата, защото я кефи и когато е щастлива или твърде “ексайтед” изразява радостта си по непринуден начин – “f***ing awesome”, “готино”, “свежо”, “яко”!

Има красиви, цветни татуси, което я прави още по-цветна в нашите очи. Сигурни сме, че и Вие ще й се зарадвате.

-Здравей Цвети! Ще ни кажеш ли коя си ти и колко шарен е твоят живот?

Здравейте! Първо искам да благодаря, че се спряхте на мен като образ. Занимавам се активно със спорт – обичам да карам колело, карам също така лонгборд, тичам, мисля да се пробвам и в зимните спортове. Като цяло движението е моя начин на живот и е доста стимулиращо да е съпроводено със хубава музика.

-Колко често излизаш навън или обичаш на закрито?

Стига времето да го позволява не се задържам в къщи. Слънцето е движещата сила.

-Каква техника носиш в раницата си, пристрастена ли си към нея/необходима ли ти е и можеш ли без комуникация?

Нещото без което не мога са слушалките и телефона ми. Oбичам да се откъсвам от света от време на време и когато ми се отдаде възможност го правя. За паркове или външни места имам спийкър, защото е яко да слушаш музика с приятели.

-Пада ли ти често батерията на телефона/таблета/лаптопа и какво мислиш за идеята, да имаш в себе си външна батерия, just in case?

Пада ми батерията на телефона най-често, защото постоянно съм в комуникация с приятели и естествно съм навън. Идеята за външна батерия е супер, особено при дълъг път например с колела , защото не се намират навсякъде електрически контакти, когато ти трябват.

– Какво време предпочиташ – слънчево или облачно време и виждала ли си преди портативен соларен панел на живо, преди да срещнеш Nomad 7?

Не бях виждала до сега. Обаче го намирам за f***ing awesome, кефя се на всякакви иновативни джаджи, особенно когато има смисъл в предназначението им.

-Сподели с нас няколко любими парчета и тихичко или на мax volume?

image-0-02-05-2b2e4e66af98000db26580488a6b5b030afcfd0b79b24ef087e26f6932705099-v

Зависи от деня и настроението като цяло в този период слушам Massive Atack, Low, Chet Faker, Radiohead, Pj Harvey- това е на първо четене, може би заради отиващото си лято…

-Изпусна ли поне веднъж Rock Out тонколонката, докато я ползваше ?

ХАХАХ, да кажем ,че я тествах и премина успешно изпита

 

Благодарим ти, Цвети !

Н. Делоwattова

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *