Yeti ОЩЕ по-горски !

Yeti ОЩЕ по-горски !

В не толкова далечните времена, когато 7watta срещнахме за първи път ползата на иновативната слънчева технология, изпълнена от интелигентните и квалитетни Goal Zero, следвахме естествения процес  на разбиране на работата и удобството да притежаваме външна батерия и 7-ватов преносим соларен панел за приключения, пътувания и отделяне от контактите в затворените пространства. Фокусът на американския бранд също така сякаш беше повече с мисъл за нуждата от адекватни аксесоари, побиращи се в раницата на динамичния човек – тонколонка с издръжливост на батерията 20 часа, водоустойчива, торч със соларен панел и ръчна манивела за отшелничество навън, мини лампа, работеща цяла седмица постоянно и тези “чарджъри” с потвърдена оценка за много своенравно ползване.

Get out stay out !

Линиите “Compact” и “Mid-size” се яваваха най-консумираната и търсена техника в нужда на хора, то било компетентни пътешественици, технически лица, случайно попаднали посетители на сайта ни, които залагат на качеството и любими български изледователи и катерачи, описвам в хаотичен ред, не нарочно.  Сигурна съм, че пропускам любители и професионалисти, практикуващи различни спортни дисциплини, затова допълвам и това уточнение, за да няма сърдити в тълпата. Всички !

2024 е годината, в която серията “Heavy-Duti” на зеленте новатори Goal Zero (да, прзнавам си, че за мен те продължават да са гениалния бранд за аутдор оборудване и не мога да кажа, че има по-добри от тях), те работят целенасочено и отвержено в създаването на по-голямо разнообразие и различни по-мощност нови слънчеви генератори, естествено безшумни и без вредни емисии, за нуждите от независима енергия навсякъде. Спокойно мога да споделя, че дългогодишната ми работа с тях ми вдъхва както винаги оптимизъм ! Има соларна еволюция и ползвата от соларна енергия вече е израстнала и изяла любимия ни шеговит въпрос от любознателен клиент 🙂 – “ А на соларен панел можем ли да изпържим яйце?” 

Пържено яйце на слънце 🙂

Yeti-тата определено стават още по-горски ! Новите модели, които тази година бранда изкарва на пазара са адекватни за различни цели и случаи на употреба. Както вече знаем, загадката е лесна – цифрата на всеки преносим генератор подсказва мощностна на преносимия енергиен сандък с много ценно съдържание в него – енергия.  

Yeti 300, Yeti 500, Yeti 700 тепърва тръгват по света. Очакват се и при нас, като този път са технически готови за по-високо ниво на експлоатация, защото критериите са завишени, като причината е, че GZ мислят какво би било най-доброто в този сегмент. 

Goal Zero Yeti & Alta Fridge

С удоволствие ще разкрия какво ново идва насам  – IPX4 рейтинг, wi-fi свързване, Alta fridge – нов продукт в продуктовия каталог и още усъвършенствуване за всички нас юзърите, като тепърва ще рагръщам темата.

Сподели

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *